Tabara de Halloween Azuga – Dristor, Tei, Balotesti
October 12, 2015
05 – 09 octombrie 2015
October 13, 2015
Show all

Parfum de toamna

Dragi parinti,
Anotimpul toamna, prin schimbările variate şi ritmice ale naturii, cât şi prin bogăţia de elemente specifice activităţii umane, asigură cadrul propice de stimulare a curiozităţii copiilor, de incitare la explorare şi exersare.
Încercăm, astfel, în cadrul acestui proiect, să răspundem interesului deosebit manifestat de preșcolari și nevoii de cunoștere, ajutându-i să înțeleagă: schimbarile din natura in anotimpul toamna, importanta legumelor și fructelor în alimentație, modul în care se consumă și se păstrează și cât de necesar este, atât pentru oameni, cât și pentru vietuitoare să-și facă provizii pentru iarnă; articole vestimentare specifice, poezii si cantece despre toamna si frumusetea ei.
Proiectul se numeste „Parfum de toamna” si se intinde pe patru saptamani, dupa cum urmeaza:
*12-16.10.2015: Zana Toamna a sosit! (caracteristici, elemente specifice);
*19-23.10.2015: Toamna ne umple camara! (legume);
*26-30.10.2015: Vitamine, vitamine, de la cine?! (fructe);
*02-06.11.2015: Vacanta – se vor desfasura activitati de fixare si recuperaratorii;
*09-13.11.2015: Parfumul toamnei (flori de toamna).

Avand in vedere necesitatea copilului de a avea obiecte concrete in momentele noastre de activitate, dorim sa le oferim copiilor ocazia de a vizualiza ceea ce aducem in discutie prin fructe, legume, flori naturale caracteristice toamnei. Pentru o cat mai buna desfasurare a proiectului, va rugam sa ne ajutati cu materiale precum cele amintite anterior la saptamana potrivita sau alte materiale caracteristice anotimpului.

Cu drag,
Echipa Kids Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *