Crizantema – activitate artistico-plastică
November 10, 2015
Teatru de umbre
November 20, 2015
Show all

Secretele Egiptului Antic – Excursie la Promenada

             Echipa Kids in Pyramids îi întâmpină pe cei mici cu un curs interactiv și distractiv de aproximativ 45 de minute. Fiecare curs oferă o experiență tematică complexă despre una dintre cele mai mari civilizații din epoca antică, sub atenta îndrumare și supraveghere a mentorilor: lecții educative animate cu machetele piramidelor, costume pentru copii și puzzle-uri distractive.

Copiii sunt invitaţi să intre în spiritul Egiptului Antic încă din primele minute; cei mici sunt costumaţi în Cleopatra şi în faraoni înainte de a începe turul. Intraţi în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită într-o lume mistică, unde pot vizita piramida şi caută artefacte în nisipul din primul punct. În cadrul expoziţiei, cei mici vor descifra puzzle-uri distractive şi hieroglife, vor descoperi sacrofagul lui Tutankamon şi vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului.

Cei mici vor lua parte la construcţia unei piramide în miniatură şi vor afla cum au fost construite acestea în antichitate. Distracţia însoţeşte micii curioşi în fiecare punct al expoziţiei – copiii vor face cunoştinţă cu mumii şi vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoşător, iar camera comorilor îi va întâmpina pe micuţi cu surprize. Pozele haioase vor întregi reţeta de succes pentru o porţie de învăţare distractivă.

– vineri 20 nov 2015 – Kids Club Tei
– luni 23 nov 2015 Kids Club Dristor

Haideți să descifrăm împreună secretele Egiptului Antic!

Echipa Kids Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *