Grădinițe Kids Club

Kids Club a luat fiinta in anul 2002, propunandu-si sa creeze un mediu cald, familiar unde copiii sa invete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege frumoase prietenii. Atent supravegheati de personal calificat, tanar, vesel, dinamic, copiii descopera cu zambetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv si ale limbii engleze. Fac primii pasi in matematica si incearca sa descopere mediul inconjurator.

despre_noi_imgFiind o gradinita autorizata ARACIP, suntem foarte atenti cu pregatirea pt scoala, copiii nostri plecand foarte bine pregatiti in clasa pregatitoare. Kids Club are bucatarie proprie si sala de mese adecvat amenajate pentru copii, cu o bucatareasa minuata care gateste cu daruire pentru copiii nostri, iar personalul de ingrijire tanar, cu experienta, este atent la nevoile copiilor.

La cererea parintilor nostri, continuam supravgherea acestora dupa orele de scoala in cadrul Programului After School si venim si in sprijinul copiilor claselor V-VIII in programul Before School. Aceste programe sunt sustinute de invatatori si profesori institutori. Si pentru ca fara joaca in aer liber nu se poate, sediile noastre au curti mari, amenajate corespunzator, cu multa verdeata, unde piticii pot alerga in voie.